vrijdag 17 oktober 2014

Klas 1: carrousel Talentstromen







In de komende 2 weken (van woensdag 22 t/m dinsdag 28 oktober) vindt de carrousel van de Talentstromen plaats. Deze carrousel organiseren we om je te helpen bij het maken van een keuze voor een Talentstroom.
Deze keuze vul je uiteindelijk samen met je ouders op een keuzeformulier in. Dit keuzeformulier krijg je na de carrousel.

Je krijgt volgende week een blauwe map en een carrouselrooster. In de blauwe map bewaar je alle papieren, die tijdens de carrousel uitgedeeld worden. Deze map gebruik je daarna voor je Talentstroom.

Het carrouselrooster vervangt tijdens de carrousel je gewone lesrooster. Houd ook het dagrooster op de monitor in de gaten in verband met eventuele wijzigingen. Valt een bepaald lesuur door de carrousel uit, dan schuift het huiswerk door naar de eerstvolgende les. Heb je een repetitie of SO, dan spreekt je docent een nieuwe datum af.

Mocht je meer willen lezen over de verschillende Talentstromen, kijk dan op deze blog bij de pagina Talentstromen. Hier staat algemene informatie, maar ook informatie per Talentstroom.