zaterdag 14 december 2013

Inschrijven voor de 10 minuten gesprekken

Voor het inschrijven voor de 10 min gesprekken op 9 en 13 januari heeft u een e-mail met informatie gekregen. Als u zich inschrijft via de link welke in de email wordt genoemd, dan komt u op een pagina waar over de 'ouderavond' van 9 en 13 jan wordt gesproken. Met 'ouderavond' wordt de avond met 10 minuten gesprekken bedoeld.

De email die naar de ouders is gestuurd, ziet u hieronder.

Digitaal aanmelden voor oudergesprek
Geachte heer/mevrouw Menger,

Op donderdag 9 januari  en  op maandag 13 januari  2014  is er tussen 18:30 – 21.30 uur  gelegenheid om een gesprek te hebben met docenten van uw zoon/dochter.

Als u een docent wilt spreken, kunt u zich hiervoor van te voren aanmelden. Wij verzoeken u daarvoor uw aanvraag  middels onderstaande link in te sturen.

U kunt zich aanmelden met de gebruikersnaam en het wachtwoord via het inlogscherm in Magister op onze website: http://comenius.swp.nl
(gebruikersnaam en wachtwoord die u ook gebruikt om cijfers en/of absenties te bekijken)

Wanneer u bent ingelogd, kunt u zich inschrijven door op de knop ‘Inschrijven’ te klikken. Wilt u geen gebruik maken van deze uitnodiging, dan klikt u op de knop ‘Weigeren’.

Wanneer u kiest voor ‘Inschrijven’, dan ziet u de lijst met docenten van uw kind(eren). Met een vinkje kunt u aangeven welke docent(en) u wilt spreken. U kunt maximaal drie docenten per leerling aanvinken. Door op ‘Voltooien’ te klikken, wordt uw aanvraag verstuurd.

Let op: indien u meerdere kinderen heeft die op  Mariënburg  lessen  volgen, dan kunt  u per leerling maximaal drie docenten aanvinken.

U kunt uw aanvraag tot zondag 15 december 22:00 uur insturen.

De roostermaker maakt van alle gespreksaanvragen een rooster.  Vrijdag 20 december kunt u via Magister het rooster bekijken. U logt op dezelfde manier in als bij het aanvragen van de gesprekken. In het rooster kunt u zien hoe laat  u in welk lokaal   verwacht wordt.

Vragen
Voor vragen, zoals bijvoorbeeld over het inloggen, kunt u contact opnemen met onze helpdesk. U kunt een e-mail sturen met uw vraag naar helpdesk@csg-comenius.nl.

Wij hopen u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd over het digitaal aanmelden voor een oudergesprek.


Met vriendelijke groet,


W.F. Bok