dinsdag 8 mei 2012

Geplaatste teams finales Mission Olympic, vrijdag 8 juni Amsterdam

Ook dit jaar heeft onze school met verschillende sporten meegedaan aan de voorrondes Mission Olympic: toernooien waarin verschillende scholen het in verschillende takken van sport tegen elkaar opnemen. Er worden door heel Nederland verschillende voorrondes georganiseerd en uiteindelijk plaatsen  een aantal teams zich voor de landelijke finales in Amsterdam. Onze school heeft geweldig gepresteerd!

Dit jaar worden de finales gehouden op vrijdag 8 juni. In totaal komen die dag uit geheel nederland ongeveer 6000 leerlingen die dag sporten. De dag wordt geopend in het Olympisch stadion. Onze school heeft zich dit jaar met een groep van 77 leerlingen en bij 5 verschillende sporten weten te plaatsen voor de finales! Een fantastisch resultaat.

We zijn geplaatst voor de volgende sporten: tennis (1 team), badminton (3 teams), floorball (meidenteam klas 2), 2 zwemteams en alle 8 teams van de veldloop. De leerlingen die deelgenomen hebben aan de voorrondes en behoren tot een van deze teams, kunnen deze dag vast in hun agenda noteren. We gaan die dag met een grote touringcar richting Amsterdam om weer een mooie en sportieve dag te beleven en hopelijk met sportieve successen! Tegen die tijd ontvangen alle leerlingen die mee gaan een brief met de benodigde informatie.

Groet namens de gymdocenten,
dhr.R.Smedinga