vrijdag 11 mei 2012

Finale Big Event op de NHL

Klas H1C heeft op www.MySchoolsNetwork.com meegedaan aan een wereldwijde wedstrijd ”The Big Event: If I could travel to another MySchoolsNetwork country”. De leerlingen moesten in het Engels een reisplan omschrijven en voorzien van een toepasselijke zelfgemaakte ansichtkaart. Er zijn maar liefst 4 leerlingen uit de klas genomineerd, namelijk Larisa Manusiwa, Indy Eyzenga, Angelica van ‘t Slot en Yvonne Douna.

Woensdag 16 mei vindt van drie tot half vijf op de NHL tijdens een feestelijke "awards ceremony" de prijsuitreiking plaats. Een deskundige jury vertelt dan welke leerling de eventwinnaar is geworden.

MySchoolsNetwork.com is een dynamisch netwerk, opgericht door een aantal docenten van de NHL, waarbinnen scholieren spelenderwijs hun Engels verbeteren. Leerlingen van middelbare scholen uit Nederland, Belgiё, Duitsland, Marokko, Amerika, Noord Ierland, Nieuw Zeeland, Spanje, Vietnam, Turkije en Litouwen ontmoeten elkaar online. Zo oefenen ze hun Engels en leren spelenderwijs andere culturen kennen. De studenten van de NHL lerarenopleidingen geven op een positieve manier feedback om de scholieren te helpen.

We wensen de genomineerden veel succes!