donderdag 16 juni 2011

Spetterend optreden Children's Choir - verslag radio en TV

Zo, was dat even een spetterend optreden van het Kidsgear Children's Choir van Up4s vanochtend! Niet alleen vele docenten kwamen kijken, ook de roosterkamer en administratie waren op het moment van het optreden onderbezet - de dames kwamen allemaal kijken! En wat te denken van de workshops, hopelijk hebben alle leerlingen het net zo geweldig gevonden als de begeleiders. We hebben zelf de nodige foto's en film geschoten, maar ook Omrop Fryslân heeft op radio én TV verslag uitgebracht van het bezoek van het Choir. Deze links geven we alvast:

Klik hier voor het radioverslag.
Klik hier voor de TV uitzending (vanaf minuut 3:05)

Hopelijk leveren de optredens van het Choir, dat nog meer plaatsen aan zal doen, voldoende geld op om te kunnen besteden aan de school Kidsgear in Oeganda. En hopelijk kan onze school de steun aan het Choir in de toekomst voortzetten. Langs deze weg het dringende verzoek aan alle leerlingen om de folder af te geven aan de ouders!

Namens CSG Comenius danken we mevr. Sylvia Mbabazi, oprichtster van Up4s, hartelijk voor de komst van het Choir, dhr. Deelstra voor het initiatief en organisatie, dhr. Pennaertz voor de geweldige organisatorische ondersteuning en alle docenten voor hun medewerking.