zaterdag 19 juni 2021

H1 A1: KEUZE TALENTSTROMEN H1 en A1 voor in KLAS 2

 Voor alle leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) uit klas H1 en A1, 

Het eerste halfjaar van de Talentstromen in klas 1 zit er bijna op.  

Wij hopen dat iedereen met veel plezier nieuwe dingen heeft gedaan en geleerd. 

Op 21 en 22 juni is het weer tijd om te kiezen voor een Talentstroom voor het eerste halfjaar in klas 2. Er mag gekozen worden voor een andere of dezelfde Talentstroom. 

Voor meer informatie lees hieronder verder

KEUZE TALENTSTROMEN VOOR KLAS 2

Voor alle leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) uit klas H1 en A1,

Het eerste halfjaar van de Talentstromen in klas 1 zit er bijna op. Wij hopen dat iedereen met veel plezier nieuwe dingen heeft gedaan en geleerd. Natuurlijk was het tijdens de lockdown voor een aantal Talentstromen lastig om het programma volgens plan aan te bieden en kwamen daardoor niet alle onderdelen geweldig uit de verf. Maar we hebben allemaal, en vooral de leerlingen ook, ons best gedaan om er het beste uit te halen. Over een week is het weer tijd om te kiezen voor een Talentstroom voor het eerste halfjaar in klas 2. Er mag gekozen worden voor een andere of dezelfde Talentstroom. Uitzonderingen zijn:

- Music Stage: Dit programma loopt door vanaf klas 1, instappen kan nog bij hoge uitzondering.

- Sports: Is dit al gevolgd in klas 1? Dan kan nu niet weer gekozen worden voor Sports. Er moet dan eerst een periode overgeslagen worden.

Op maandag 21 juni en dinsdag 22 juni staat in Zermelo de keuze lijst klaar. Er kan weer gekozen worden voor een eerste en een tweede keuze. Let goed op dat de juiste vakjes worden aangevinkt. Het maximale aantal leerlingen per Talentstroom is vijfentwintig. Na opgave proberen we weer aan alle wensen te kunnen voldoen. Bij keuze voor eenzelfde Talentstroom als in klas 1 wordt ook rekening gehouden met kansen voor leerlingen die de betreffende Talentstroom voor het eerst kiezen. Op de onderbouwblog onder de kop Talentstromen, https://marienburgonderbouw.blogspot.nl/p/talentstromen.html, is over elke Talentstroom meer informatie te vinden. De klassenmentor en/of Talentstroom-docent gaat hier komende dagen ook vast nog aandacht aan besteden.

Mochten er nog vragen zijn?Stuur gerust een mailtje naar: a.schilstra@cvo-nf.nl

Met vriendelijke groet,

Anneke Schilstra

Coördinator Talentstromen.