dinsdag 23 maart 2021

H3: brieven per post in aantocht

Vorige week hebben alle leerlingen van havo 3 hun profielkeuze ingevoerd. Leerlingen die afwezig waren hebben hun keuze aan de decaan doorgegeven.

Aangezien alle leerlingen zeer actief hebben deelgenomen aan het keuzetraject “Profielkeuze, pak je KANSIE”, wat vanaf begin november in gang is gezet, hebben ze een klein bedankje ontvangen. Een boekenlegger/certificaat. Als de leerling hem niet wilt gebruiken, dan misschien leuk voor een van de ouders.

 

Nu alle keuzes in Zermelo staan, komen we bij de volgende stap en willen wij u op het volgende tijdpad attenderen:

  • Vandaag zijn per post alle gemaakte profielkeuzes naar alle havo 3 leerlingen verstuurd. Ontvangt u deze week geen brief in de brievenbus, dan dit graag aangeven bij mbadm@cvo-nf.nl.
  • Zou u vervolgens gelijk bij ontvangst van de brief een handtekening kunnen zetten en een scan of foto kunnen mailen naar mbadm@cvo-nf.nl? Hier heeft u tot 6 april de tijd voor
  • Zodra wij uw handtekening hebben, kan de keuze in het systeem worden verwerkt
  • Wanneer een leerling na 6 april nog een keuze wil wijzigen, kan de leerling of ouders contact zoeken met de decaan via n.vanwessel@cvo-nf.nl. Dan bespreken we het verzoek en kijken we of het een verstandige wijziging is. Deze wijziging moet voor de meivakantie (voor 29 april) worden aangevraagd en moet voor 18 mei ondertekend retour zijn gestuurd naar de decaan mevrouw van Wessel.
  • In week 16 (halverwege april) worden de keuzes van de leerlingen met het docententeam van havo 3 nogmaals besproken. Ook kunnen rond die tijd de gemaakte adviezen in Magister door docenten nog worden aangepast. Als dan blijkt dat er twijfels zijn over de gemaakte keuze, dan kan het zijn dat de mentor met u contact opneemt om de keuze misschien te heroverwegen. Er kan ook nog een brief volgen waarin wordt aangegeven over welke gekozen vakken wij ons zorgen maken.

 

Over het algemeen hebben leerlingen heel verstandig en goed gekozen!

N. van Wessel, decaan havo 3,4,5 en @forum bovenbouw