maandag 27 januari 2020

Klas 1: start Jonge Jury


Yes! Het is bijna zover: als aftrap voor het leesproject Jonge Jury 2020 komt de thrillerschrijfster Margje Woodrow op woensdag 29 januari onze school bezoeken. Zij geeft een presentatie aan alle eerste klassen, die haar komst al druk aan het voorbereiden zijn in de klas. Margje gaat het natuurlijk hebben over haar boek Buitenspel, dat meedoet aan de Jonge Jury-wedstrijd, maar uiteraard ook vertellen over haar vak als schrijver.

Er zijn drie presentaties. In onderstaand schema is te zien wanneer welke klas de presentatie bijwoont. De docenten waar je gewoonlijk les van hebt, blijven jouw begeleider tijdens de presentatie (tenzij anders is gecommuniceerd). Jullie lopen als groep naar de grote Mediatheek op Mariënburg, waar je Margje zult ontmoeten. Na de presentatie loop/fiets je meteen terug naar Klein Mariënburg voor je volgende les.

9.45 - 10.30 uur:

A1A + OAL
A1C + VNB
A1E + RHM
H1D + VNA

10.45 - 11.30 uur:
A1B + VNB
A1D + WKL
H1A + BRJ

11.45 - 12.30 uur:
H1B + SAR
H1C + SAR
H1E + RHM

Boekhandel de Toverlantaarn is tijdens de presentaties aanwezig, zodat leerlingen een boek kunnen kopen van Margje en door haar persoonlijk kunnen laten signeren. Heb je boekenbonnen, neem ze mee. Je kunt ook pinnen, contant of via een Tikkie betalen.