zaterdag 13 juli 2019

klas 1: Edukans actiedag

Dinsdag 2 juli vond de actiedag voor Edukans plaats op Klein Mariënburg. We zijn heel trots op het feit dat we met Klein Mariënburg maar liefst €4465,22 hebben opgehaald!Tijdens de actiedag zelf begonnen we met een ludieke sponsorloop van KMB naar MB en terug. Het doel was om, in groepjes, deze route op een zo bijzonder mogelijke wijze uit te voeren. Zo kregen we bijzondere ideeën te zien. Een bonte stoet met leerlingen die bijvoorbeeld door middel van elkaars haar met elkaar verbonden waren. Ook te zien; een fiets met een ketting van skateboards, meiden op skeelers of verbonden door middel van kleding en uiteraard fraai verklede en versierde leerlingen.

Een jury heeft uit alle deelnemers 2 winnende groepjes gekozen: Aukje en Ragna (A1D) en Jeen, Siep, Frank en Wilmer (H1E).
Daarnaast willen we ook graag de top 3 bekend maken van hoogst opgehaalde sponsorbedragen:
1) Marik (A1D) 133 euro
2) Caelyn (A1D) 110 euro
3) Jenny (A1C) 80 euro
De winnende groepjes/leerlingen krijgen na de vakantie hun prijs. 

Na dit spektakel was het tijd voor de actiemarkt. Huisgemaakte etenswaren, loterijen, een voetbaltoernooi op de Playstation, een pannakooi, verkoop van zelfgemaakte sieraden, spellen met waterballonnen en (afgekeurde) taarten gooien. Zomaar een greep uit de activiteiten. De opkomst van vrienden, familie en collega's was groot en dit heeft geresulteerd in een prachtig eindbedrag.

Namens de commissie iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt, heel erg bedankt!