zaterdag 19 januari 2019

Klas 1: start Jonge Jury

Yes! Het is bijna zover: als aftrap voor het leesproject Jonge Jury 2019 komt de thrillerschrijfster Margje Woodrow op vrijdag 25 januari onze school bezoeken. Zij geeft een presentatie aan alle eerste klassen, die haar komst al druk aan het voorbereiden zijn in de klas. Margje gaat het natuurlijk hebben over haar boek Snitch, dat meedoet aan de Jonge Jury-wedstrijd, maar gaat natuurlijk ook vertellen over haar vak als schrijver.

Er zijn drie presentaties.
In onderstaand schema is te zien wanneer welke klas de presentatie bijwoont.De docenten waar je gewoonlijk les van hebt, blijven jouw begeleider tijdens de presentatie. Jullie fietsen als groep naar de grote Mediatheek op Mariënburg, waar je Margje zult ontmoeten. Na de presentatie fiets je meteen terug naar Klein Mariënburg voor je volgende les.

Ronde 1: 09.45-10.30 uur
-H1F VNB          
-H1C KFN           
-A1A VNA          

Ronde 2: 10.45-11.30 uur
-H1A VNB          
-A1C KFN           
-H1D RHM        

Ronde 3: 11.45-12.30 uur
-H1E KFN          
-A1D LAD          
-H1B PRJ            
-A1B MSR          

Boekhandel de Toverlantaarn is tijdens de presentaties aanwezig, zodat leerlingen een boek kunnen kopen van Margje en door haar persoonlijk kunnen laten signeren. Heb je boekenbonnen, neem ze mee. Je kunt ook pinnen of contant betalen.

Geld toch vergeten, maar je wilt wel een leuk boek van Margje? Geen probleem: je kunt ook eerst een boek meenemen en je naam opschrijven op een lijst. Later betaal je gewoon in de kleine bieb op Klein Mariënburg.