donderdag 19 mei 2016

Klas 2: MD Excursie Beeld & Geluid

Vrijdag 27 mei maart hopen we met beide tweede klassen van onze Talentstroom Multimedia & Design (MD) een bezoek te brengen aan Beeld & Geluid in Hilversum. Het betreft een excursie in het kader van het project ‘Showtime’. 
Om de dag zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij een instructiebrief voor de leerlingen opgesteld. Hiermee willen wij u als ouder/verzorger tevens informeren over het verloop van de dag. U heeft deze informatie eerder via de mail ontvangen.
Mochten er naar aanleiding van deze brief nog vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met de docent van de klas waarin uw kind les heeft. 

Voor de maandaggroep is dit dhr. L. Warrink (l.warrink@csg-comenius.nl, voor de vrijdaggroep is dit dhr. H. Bergman (j.bergman@csg-comenius.nl .


Voor informatiebrief:



 
Beeld & Geluid Hilversum Bezoek

Excursie Talentstroom MD 27 mei 2016 Klas 2 (2 groepen)

 

Vervoerder: Paulusma busreizen

 

Vertrek Leeuwarden: Instappen: 07.30 u. Sixmaplein (plein achter de LC-Schrans) staat de bus te wachten, vertrek uiterlijk 07.40 u.

Vertrek Hilversum: Instappen: 15.00 u. Aankomst ca. 16.30 u. in Leeuwarden

 

Begeleiders:

Eindverantwoordelijk namens de Talentstroom zijn:

Dhr. Lucien Warrink  / Hans Bergman

Noodnummer schoolmobiel: 06 28870950 (wordt beheerd door meneer Bergman of klassenassistent)

 

Groep 1 MD begeleiding:

Dhr. Warrink, Dhr. Yettefti, Mevrouw de Boer

Groep 2 MD begeleiding:

Dhr. Bergman, Mevr. Bergman + 2 ouders/verzorgers

10.00- 13.00 u. Programma workshop ‘Soap’

1.       Inleiding

2.       In groepjes werken: je maakt een cliffhanger. Filmen en montage gebeurt in B&G. Groepsindeling wordt door de docent meegedeeld.

3.       Première gemaakte opdrachten.

 

Lunch: onderdeel van de workshop tussen 12.15-12.45 u. in het Schoolcafé. Iedereen neemt zelf een lunchpakket mee (broodjes + drinken). Tas meenemen uit de bus!

Neem eventueel wat extra eten/drinken mee voor in de bus.

 

13.00-14.45 u. Programma Experience

 

1.       In vooraf ingedeelde groepen gaan leerlingen uiteen en bezoeken Experience. Ieder maakt m.b.v. de ring een eigen virtuele begeleider aan. Ieder lid van de groep maakt in ieder geval 4 opdrachten (in totaal kun je in Experience 16 doen). De opdrachten worden verzonden naar het e-mail adres van de leerling. Daarnaast heb je bij de entree een aantal opdrachten gekregen die je thuis uitwerkt. Alle onderdelen samen vormen jouw eindbeoordeling van deze dag.

2.       Leerlingen moeten Experience verlaten om 14.45 u.

3.       Vertrek richting Leeuwarden 15.00 u.