zaterdag 9 april 2016

Klas 2 BC + R&D: presentatie verzorgingsproducten lijn

‘De markt is geopend!’ Project BC en R&D
 
Op maandag 4 april hebben de leerlingen van de Talentstromen BC 2 en R&D 2 de door hen ontwikkelde lijn van verzorgingsproducten gepresenteerd. In tegenstelling tot eerdere jaren, hebben de leerlingen dit jaar de productlijn letterlijk ‘op de markt gebracht’. Elk groepje kreeg een gedeelte van een marktkraam tot zijn beschikking en mocht deze marktkraam zo aantrekkelijk mogelijk inrichten.
Nadat alle marktkramen waren ingericht, werd de markt geopend en mochten ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden de marktkraampjes bezoeken om de verschillende lijnen van verzorgingsproducten uit te proberen en te beoordelen. Naast het publiek was er ook een vakkundige jury actief met het beoordelen van de kraampjes en de verzorgingsproducten. Voor verschillende categorieën werden prijzen uitgereikt:
  1. Publieksprijs
  2. Best ontworpen etiket
  3. Mooiste / aantrekkelijkste marktkraam
  4. Meest samenhangende productlijn
  5. Beste / meest effectieve promotie middel
  6. Best gemaakte product (vanuit R&D perspectief)
Vele groepjes vielen in de prijzen deze middag, maar de grote winnaars waren de ontwikkelaars en marketeers van ‘Menta’. Zij wonnen prijzen in 2 categorieën, waaronder de hoog gewaardeerde publieksprijs.
 
Al met al een zeer geslaagde afsluiting van het project ‘Verzorgingsproducten’ waarin de leerlingen hebben laten zien dat zij in staat zijn een productlijn te bedenken, te ontwikkelen en op de markt te kunnen brengen.
 
Hieronder nog een klein impressie van deze middag. Voor meer foto’s, klik op de volgende link: https://www.dropbox.com/sh/9fnnan291rjgcn0/AABAOqHP5KCLYqlRk4xCRPvla?dl=0