donderdag 12 maart 2015

Oefenen/selectie voor voorrondes Olympic Moves: tennis, korfbal en badminton

De voorrondes voor tennis, korfbal en badminton staan er aan te komen. Het is tijd om te gaan oefenen! Lees verder voor alle informatie.

Voor badminton zijn de deelnemers bekend. Jullie oefenen op donderdagmiddag 19 maart in de gymzaal 3. Het toernooi is dinsdag 14 april.

Voor tennis vindt er een selectiemiddag plaats, en wel op woensdag 18 maart, van 16.45 uur tot 17.00 uur bij tenniscentrum de Molen. Er wordt op de buitenbanen gespeeld. We doen mee met 2 teams. Een team uit klas 1 en 2 met speelsterkte 7, 8 of 9. Drie leerlingen van onze locatie hebben zich hiervoor opgegeven en worden daar woensdagmiddag verwacht: Jan Dirk Hettinga, Julia Bakker en Lars Steerbeek. Indien je ook nog kans wil maken op deelname, meld dit dan bij je gymdocent.

Ook in de categorie ‘Schoolteam’ doen we mee en hiervoor zijn we op zoek naar spelers/speelsters met speelsterkte 1 tot en met 6. Wil je graag een kans maken om mee te doen, dan graag melden bij je gymdocent! Het toernooi is op 16 april in Hoogeveen.

Bij korfbal doen we mee met 3 teams: categorie Klas 1 en 2 , categorie klas 3 en 4 en een schoolteam. Er hebben zich reeds een aantal leerlingen aangemeld en die worden dan ook donderdag 19 maart van 14.15 uur tot 15.15 uur verwacht in gymzaal 1 om te oefenen. Mocht je je nog niet aangemeld hebben en toch graag mee willen doen: je maakt kans op deelname aan een team wanneer je je meldt bij de gymdocent en wanneer je donderdag de 19e aanwezig bent! Het toernooi is op woensdag 1 april.