vrijdag 20 februari 2015

Art Factory naar dansvoorstelling van Dox

Het is feest! Alle leerlingen van Art Factory, dus klas 1 t/m 3 gaan op 5 maart naar de Harmonie. We gaan naar een dansvoorstelling van Dox. Iedereen (het is verplicht) wordt om 19.00 uur verwacht in de foyer waar je het kaartje krijgt. De voorstelling start om 19.30 uur.

Waar gaat het over?

DOX
THINK!
Kun je alles zeggen wat je vindt? Waar ligt de grens? En wie bepaalt die? Theatergroep DOX houdt de vrijheid van meningsuiting onder een vergrootglas en bekijkt hoe ver je kunt gaan met elkaar en met het publiek. Samen met elektro-popband Bastiaan staan spelers en dansers garant voor wervelend en pakkend totaaltheater.

THINK!
Vrijheid van meningsuiting is een recht dat we allemaal hebben in dit land. Maar kun je dan alles zeggen wat je vindt? Waar ligt de grens? Wie bepaalt die grens dan? En telt vrijheid van meningsuiting dan alleen als de mening bevalt of zitten er consequenties aan en welke dan?
Met THINK! legt DOX de vrijheid van meningsuiting onder een vergrootglas en onderzoeken spelers, dansers en muzikanten hoe ver je kunt gaan met elkaar en het publiek. Ook duiken ze in de wereld van onder andere klokkenluiders, Geert Wilders, Pussy Riot en de Arabische Lente en proberen hierover in alle vrijheid een mening te vormen.
DOX slaat voor THINK! de handen in één met Elektro-pop band BASTIAAN. Zij zullen live op het podium voor een muzikaal elektrosausje gaan zorgen.

http://www.harmonie.nl/voorstellingen/1899/THINK_/DOX/

Tot dan.
Mevr. Makkinga