dinsdag 9 december 2014

Klas 2: Sportdag di 16 dec en wo 17 dec


Alle klassen 2 hebben binnenkort een sportdag. Klas H2A, H2B, H2C en H2E op dinsdag 16 december en klassen A2A, A2B, A2C en H2D op woensdag 17 december. We spelen de sport basketbal.
Jullie hebben op de dag van de sportdag de eerste 3 lesuren achter elkaar les. Dus het 3e lesuur is van 10.00 uur tot 10.50 uur, de kleine pauze komt dan te vervallen.

Daarna gaan jullie meteen en rechtstreeks zelf op de fiets naar de sporthal Nylan (dit is een andere hal dan waar je vorig jaar de binnensportdag had!).  Deze sporthal vind je door vanaf school via de Potmarge richting centraal station te fietsen. Je fietst achter het centraal station langs en volgt de weg en komt langs de supermarkt Jumbo.  Meteen hierachter ligt sporthal Nylan.
Zorg dat je in groepjes vanuit je klas daar heen fietst. Er zijn genoeg leerlingen die weten waar de sporthal is.
Denk om je sportkleren voor die dag en goede sportschoenen voor in de zaal (geen zwarte zolen die strepen achterlaten). Waardevolle spullen kun je beter indien mogelijk die dag thuis laten. Anders per klas in bewaring geven. De kantine is op beide dagen open. Je kunt dus wat kopen in de hal, maar neem ook zelf voldoende te eten en drinken mee. Eten en drinken kan in de kantine en kleedkamers en op de tribune. Niet in de sportzaal zelf. Gedurende de sportdag blijven jullie in de hal. We gaan tussendoor niet naar buiten. Verdere uitleg krijgen jullie  op de sportdag zelf.
We hopen op  2 gezellige sportieve dagen!

 De gymdocenten