vrijdag 20 juni 2014

Uitslag Olympic Moves van vorige week

Afgelopen vrijdag zijn we weer met een groep leerlingen naar Amsterdam geweest voor de finales van de Olympic Moves. Dit jaar hadden we finalisten bij het zwemmen, streetdance en de veldoop. De leerlingen hebben het allemaal fantastisch gedaan!

Olympic Moves is een grote scholencompetitie in tal van sporten, met vele voorrondes in heel Nederland. De finales waren vorige week vrijdag in Amsterdam. In totaal deden dit jaar meer dan 150.000 scholieren mee aan dit evenement en op de finaledag waren een kleine 6.000 leerlingen aanwezig.

De dag wordt altijd geopend in het Olympisch Stadion, waarna de sporters in bussen door heel Amsterdam naar de sportlokaties worden vervoerd.

Dit jaar hadden we finalisten bij het zwemmen, streetdance en de veldoop. De leerlingen hebben het allemaal fantastisch gedaan en nog belangrijker, een hele mooie dag gehad! Bij de veldloop wist Jelmer van der Veen de 2e plaats te halen in de categorie schoolteams jongens klas 4 en hoger. Lisa Muizer werd dit jaar 2e bij de veldloop in de categortie meiden klas 2. Ook afgelopen jaar wist zij de 2e plaats te behalen. Erg knap en namens de school nogmaals van harte gefeliciteerd.

De dag werd afgesloten met een spetterend optreden in het Olympisch Stadion van twee bekende DJ's, zodat de leerlingen nog even lekker uit hun dak konden gaan. Het was een mooie dag met veel sportief plezier. 

Voor de veldlopers: Door deze link te openen vind je een bestand met allemaal finischfoto's van de veldloop. Erg leuk natuurlijk.

sportieve groet,
docenten vakgroep LO