zondag 8 december 2013

Uitnodiging manifestatiedag 11 december a.s.

Beste ouders/verzorgers,

In september heeft u van ons een brief ontvangen over onze acties voor Serious Request 2013. In deze brief hebben wij aangegeven de acties op onze locatie op woensdag 11 december met een manifestatiedag af te sluiten. Op bijgesloten flyer staat een aantal van de acties genoemd, maar er is natuurlijk veel meer te doen en te zien. Klik hier om de flyer te bekijken. Kom gewoon gezellig langs!

De verschillende marathonacties zijn van 07.00 - 19.00 uur. Voor de leerlingen die niet mee doen aan een marathon is er les tot 15.00 uur. Aansluitend begint de manifestatiedag.

We beginnen met de Colorrun, waarbij in het wit geklede leerlingen al rennend veranderen in een regenboog. Voor de andere acties in en om school verwijzen wij u naar de bijgesloten flyer. U kunt strookjes van € 1,00, € 2,00 of € 4,00 aan strips kopen om mee te betalen.

Tussen 17.00 en 18.00 willen we u een kopje soep met een broodje aanbieden waarbij uw vrijwillige bijdrage t.b.v. SR13 uiteraard zeer op prijs wordt gesteld.

Naast acties in en om de school, zijn er ook acties buiten de school. We zullen m.b.v. social media in contact blijven met onze actievoerder buiten huis.

U komt toch ook? Neemt u gerust uw andere kinderen, vrienden, familie mee.

Het SR13 team