donderdag 4 juli 2013

Winnaars zwemkampioenschappen leerlingen klas 1

Al vele jaren sluiten we het schooljaar af met de zwemkampioenschappen voor alle leerlingen klas 1 van de drie locaties van CSG Comenius. De leerlingen nemen dan eerst deel aan de wedstrijd en kunnen vervolgens nog even gezellig met elkaar plezier beleven in het recreatiebad.

In het wedstrijdbad zwemmen de leerlingen zo snel mogelijk een baantje. De beste 6 zwemmers en zwemsters van iedere locatie (Mariënburg, Zamenhof en Esdoorn) vormen uiteindelijk de estafetteploeg voor hun locatie. De 3 locaties zwemmen dan de estafette tegen elkaar. Een mooie happening met veel aanmoediging door andere leerlingen vanaf de kant.

Opnieuw wist Mariënburg de estafette te winnen, voor Zamenhof en de Esdoornlocatie. Een mooie prestatie! Ook in de individuele finale wisten een aantal leerlingen van onze locatie medailles in de wacht te slepen. Hieronder de namen van alle winnaars van de zwemkampioenschappen van locatie Mariënburg.

1e prijs estafetteteam mariënburg: Hugo Basscher, Ewout Vossenberg, Ruben Greidanus, Bryan Bisschop, Cor Sijtsma, Fokke Rinzema, Esther van Dijk, Lianne Rinsma, Julia Kool, Aurelia Meijer, Robin Beens en Rixt Cuperus.

Daarnaast behaalde Hugo Basscher de 1e prijs individueel bij de jongens en werd Bryan Bisschop 5e. Bij de meiden wisten Esther van Dijk en Lianne Rinsma beslag te leggen op de 1e en 2e plaats. Super gedaan allemaal.

Een geslaagde laatste activiteit van dit schooljaar en we wensen iedereen een goede vakantie!

Sportieve groet namens iedereen,
dhr.Smedinga