donderdag 30 mei 2013

Alpe d'HuZes volgende week

Aanstaande woensdag 5 juni is het zover en gaan we met 'team Comenius' de "Nederlandse" berg in Frankrijk beklimmen. Aangezien het evenement midden in de week valt zijn vier docenten van Mariënburg de gehele week in Frankrijk. Onze lessen zullen indien mogelijk zoveel mogelijk worden overgenomen door onze collega's.

Onze doelstelling is om drie keer naar de top van de Alpe d'Huez te fietsen. De klim is ongeveer 14 kilometer lang. Na jullie geweldige inzet op de actiedag in maart en met het goede doel voor ogen; de strijd tegen kanker, hopen we deze doelstelling te realiseren.
Ons team bestaat uit 5 deelnemende fietsers en vier begeleiders/verzorgers. De fietsers zijn: Dhr. Oosterop (docent nederlands Esdoorn/Marienburg), dhr. Jepkes (werkzaam bij de marine), dhr. Kleissen (docent wiskunde Marienburg), mevr. Oud (docent engels Marienburg) en dhr. de Jong (docent lichamelijke opvoeding Marienburg). De begeleiders zijn: Dhr. Bakker (docent wiskunde Marienburg), mevr. Jepkes, mevr. de Jong en dhr. M. Yettefti.

De NCRV besteedt de gehele week aandacht aan de actie Alpe d'HuZes. Op de koersdagen, woensdag en donderdag, is er een live verslag op radio en tv. Uiteraard kun je het hele gebeuren ook volgen op internet. Ga hiervoor naar Alpe d'HuZes - Home.

Met sportieve groet,
Dhr. de Jong