dinsdag 23 oktober 2012

Lessen LO na de vakantie in de zaal

Beste leerlingen,

Na de herfstvakantie zijn alle gymlessen weer in de zaal. Dit jaar hoeven we niet meer te pendelen naar een sporthal buiten de school voor onze gymlessen, omdat we er een zaal bij hebben gekregen. Jullie begrijpen dat wij heel erg blij zijn met deze nieuwe, derde gymzaal. We gaan er direct na de herfstvakantie gebruik van maken.


In de vakantie worden de laatste werkzaamheden verricht en wordt de zaal schoongemaakt en in de was gezet. De gangen, kleedkamers en doucheruimtes van de bestaande gymzalen zijn ook helemaal opgeknapt. De vloeren zijn vernieuwd en alle kozijnen en deuren zijn geverfd. Ook hier worden in de herfstvakantie de laatste werkzaamheden uitgevoerd. Kortom, we maken straks een nieuwe start in een mooie sportaccommodatie, waar wij met plezier kunnen werken en jullie met plezier mogen bewegen. Uiteraard willen we het ook mooi houden en dan doen dan ook op iedereen een beroep om zich hier naar te gedragen.

Gedurende de binnenperiode zullen jullie regelmatig wisselen van zaal. Wij zullen hiervoor een wisselrooster maken, waarbij je 3 a 4 weken achtereen in dezelfde zaal les hebt en daarna wisselt van zaal. Het lesprogramma zal dan ook zoveel mogelijk worden afgestemd op de mogelijkheden van de betreffende zaal. Namens de vaksectie l.o. wens ik iedereen veel beweegplezier.

Met sportieve groet,
de vakgroep LO.