maandag 25 juni 2012

Feestelijke afsluiting Talentstromen op woensdag 4 juli a.s.

Alle ouders/verzorgers, familieleden en belangstellenden nodigen we hierbij van harte uit bij de feestelijke afsluiting van de Talentstromen en de reguliere stroom Experience op woensdag 4 juli van 13.20 tot 15.00 uur. U kunt op deze middag bekijken wat de leerlingen het afgelopen jaar zoal hebben gedaan.  Er staat van alles op het programma:
een Fancy Fair met als goede doel KIKA (Kinderen kanker vrij), Music Lab presenteert het project 'muziektheater' in de kantine en tevens kunt u in de kantine naar een aantal korte scènes van Art Factory kijken (exacte tijden van de voorstellingen worden nog bekend gemaakt).

Bij de resterende Talentstromen zullen leerlingen verschillende lokalen inrichten in het kader van het afgelopen jaar. Aangezien de leerlingen van klas 3 op kamp zijn en de Sports leerlingen een sportieve activiteit hebben zijn deze leerlingen niet aanwezig. Wel hebben ze hun best gedaan om toch een goed beeld te kunnen schetsen. Met andere woorden: reden genoeg om een kijkje te nemen!

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 4 juli!

projectleiders en docenten