maandag 14 mei 2012

Survivalrun zaterdag 2 juni, de Knipe

Op zaterdag 2 juni doet een groep leerlingen en docenten van onze school weer mee aan de survivalrun in De Knipe. In totaal zijn we met 46 deelnemers. We gaan met eigen vervoer van Leeuwarden naar De Knipe en er heeft zich al een aantal ouders aangemeld om te rijden. Hartelijk bedankt hiervoor! We hebben echter nog een aantal chauffeurs nodig, dus bij deze een dringende oproep aan ouders om te rijden (uw reactie s.v.p. mailen naar r.smedinga@csg-comenius.nl).

Hoe laat we moeten vertrekken is nog niet duidelijk, maar hou rekening met het begin van de middag. We vertrekken vanaf school. Pas aan eind van de middag/begin van de avond zijn we weer thuis. Zodra de starttijden van onze groepen bekend zijn, volgt er een brief met alle belangrijke informatie. Ook die zal op de blogspot worden gezet.

Een enkele leerling moet nog het bedrag van €7,50 euro betalen, zou je hier zorg voor willen dragen? Graag zo spoedig mogelijk het geld in enveloppe met je naam in het postvak van dhr.Smedinga leggen. Klik hier voor de lijst met deelnemers (inclusief leerlingen die nog moeten betalen).