dinsdag 22 mei 2012

Attentie deelnemers survivalrun - De Knipe, zaterdag 2 juni

Het is bijna weer zover. Zaterdag 2 juni doen jullie mee aan de survivalrun in De Knipe. We doen als groep mee aan de recreatieve run over 5 kilometer met onderweg een 20-tal hindernissen. Aan jullie de uitdaging dit parcours af te leggen en alle hindernissen te doen. Hier volgt belangrijke informatie voor je. Lees verder s.v.p.!



We zijn met een groep van 46 (leerlingen en docenten), verdeeld over 2 startgroepen. Het is een grote groep en we moeten dus ook veel mensen vervoeren. We komen helaas nog een paar auto’s tekort. Daarom nogmaals een dringende oproep aan de ouders van deelnemende leerlingen met de vraag of jullie zaterdagmiddag 2 juni mee willen en leerlingen kunnen vervoeren naar De Knipe en terug. Iemand brengen en een ander halen is natuurlijk ook een mogelijkheid. U kunt dit naar mij (dhr. Smedinga) mailen: r.smedinga@csg-comenius.nl. Ik maak dan een indeling voor het vervoer en hoop dit in de week voorafgaand op school op te hangen.

Hier volgt een aantal belangrijke zaken:Wat: survivalrun De Knipe
Wanneer: zaterdag 2 juni
Vertrek: 12.30 uur vanaf locatie Mariënburg (Achter de Hoven 118)
Start run: 14.30 uur en 14.40 uur
Terug rond: 18.00 uur (dit kan per groepje verschillen)

Het is erg belangrijk de juiste kleding mee te nemen!Sportoutfit: sportschoenen die nat mogen worden, lange broek, liefst strakzittend (i.v.m nat worden en klimmen en klauteren in touwen), het is verplicht het survivalshirt te dragen wat je van de organisatie krijgt, hieronder kun je een strak shirt met lange mouwen dragen (skipully, termoshirt), als onderkleding is zwembroek/bikini/badpak handig. Na afloop moet je zeker douchen.
Doe je gewone kleren aan als je naar school komt of neem deze mee. Je moet na de run douchen en droge,schone kleren aan. Dus ook naast je sportschoenen een paar andere schoenen! Alle gebruikte spullen tijdens de run zijn vies en kletsnat. Neem ook een grote extra plastic zak mee voor je natte spullen. En uiteraard niet vergeten een handdoek, douchespul en droog ondergoed mee te nemen.
Neem verder wat te eten en drinken mee. Ook op het terrein is er de mogelijkheid om wat te kopen. Chauffeurs die blijven om te kijken, vergeet het fototoestel niet!

Zorg dat je allemaal op tijd bent, zodat we op tijd kunnen vertrekken. Tot zaterdag 2 juni.

Dhr.R.Smedinga (tel:0642063695)