vrijdag 9 december 2011

klas 1: sportdag maandag 12 december

Zoals je al eerder op de blogspot hebt kunnen lezen is er aanstaande maandag 12 december een sportdag voor klas 1 in de Wiarda-hal in Goutum. Van de lo docent heb je deze week een boekje met de indeling van de teams gekregen.

A1A, H1A, H1C en H1D                            
Je mag op eigen gelegenheid naar de Wiarda hal fietsen. Houd er rekening mee dat de wedstrijden om 08.50u beginnen. Je heb zeker 10 min nodig om je om te kleden en in de hal te verschijnen. Zorg er dan ook voor dat je er uiterlijk om 08.40u bent. Vertrek dus op tijd van huis!
De leerlingen die niet weten waar de Wiarda hal ligt, en graag met een docent mee fietsen, kunnen maandag met dhr. A. Ferbeek (docent Ak) meefietsen. dhr. Ferbeek vertrekt om 08.20u vanaf de voorkant van de school.
Je bent ongeveer tot 11.30u met de sportdag bezig. Hierna fiets je op eigen gelegendheid weer naar school. Vanaf het vijfde uur (12.30u) heb je weer gewoon les volgens het rooster.

A1B, H1B, H1E en H1F
Je hebt het 1e t/m 4e lesuur les volgens rooster. Hierna mag je op eigen gelegenheid naar de Wiarda hal fietsen. Houd er rekening mee dat de wedstrijden om 12.50u beginnen. Je heb zeker 10 min nodig om je om te kleden en in de hal te verschijnen. Zorg er dan ook voor dat je er uiterlijk om 12.40u bent. Vertrek dus op tijd van school!
De leerlingen die niet weten waar de Wiarda hal ligt, en graag met een docent mee fietsen, kunnen maandag met mevr. S. Rauwerda (docent Wi) meefietsen. Mevr. Rauwerda vertrekt om 12.15u vanaf de voorkant van de school. Als de sportdag afgelopen is, mag je zelf weer naar huis fietsen.

Vergeet niet je sportkleding mee te nemen.

De Wiarda hal ligt bij de voetbalvelden van Blauw Wit, over de Drachtsterbrug, voorbij de verkeerslichten aan de rechterkant.