vrijdag 16 december 2011

Kerstmarkt locatie Zamenhof voor Serious Request (Radio 3FM)

Jaarlijks organiseert locatie Zamenhof een kerstmarkt voor een goed doel.  Dit jaar doneren we de opbrengst van de actie van Serious Request,  bekend van Radio 3FM. Ieder jaar zet 3FM zich samen met het Nederlandse Rode Kruis in voor een stille ramp. Dit jaar maakt Serious Request zich sterk voor moeders die geraakt zijn door oorlog en conflicten. Wij doen mee! En wel op dinsdag 20 december 2011 van 16.00uur tot 20.00 uur.



Alle leerlingen en ouders worden hierbij van harte uitgenodigd om langs te komen op de kerstmarkt op locatie Zamenhof (Robert Kochstraat 6). De school zal versierd zijn en daarbij valt er van alles te kopen tegen een aantrekkelijke prijs.  De producten  zijn gemaakt door onze leerlingen. U kunt genieten van een heerlijk kopje thee of koffie  in de Theetuin. Beroemd is ook onze snackbar met patat en frikadel.  En mocht het koud buiten zijn, binnen is de erwtensoep warm. Besluit u op de valreep nog een kerstboom te kopen? Ook dat kan bij ons op kerstmarkt! De ouderraad verzorgt een bingo. Bij het draaiend rad kunt u prachtige prijzen winnen. Net als bij Radio 3FM hebben wij een Glazen Huis.  De hal van de ingang geel  is ingericht als Glazen Huis en een dj. zal verzoeknummers  tegen betaling draaien.


Actie bijhouden We hebben een actiesite op de Kom in actie website:  www.kominactie.nl/zamenhof Op deze website kun je de voortgang van de actie bijhouden. En doneren!


We hopen natuurlijk op een grote opkomst, en op een nóg grotere opbrengst voor Serious Request / het Rode Kruis. Klik hier om het affiche van de Kerstmarkt 2011 te bekijken.


Met vriendelijke groet,
De kerstmarkt commissie van locatie Zamenhof