dinsdag 6 december 2011

Figuranten klas 1 en 2 gezocht voor opnames NJO

Kevin Postma (A2A), Rob Venderbos (A2A), Eddie Vermeij (A2A) en Tim Helderman (H2D) zijn van plan om voor hun YouTube-kanaal een filmpje op school op te nemen. De scènes gaan zich afspelen in klaslokalen, gangen en de kantine van onze school, waar jij dan als leerling in mee kan spelen. Er doen ook een paar docenten aan mee!

Je hoeft geen tekst uit je hoofd te leren. Kort voor de opname krijg je aanwijzingen wat je moet doen. De leraren die mee gaan doen zijn meneer Boorsma, mevrouw Lodema, mevrouw Swalue, meneer Sap en meneer Bosma! De opnames vinden plaats op donderdagmiddag 15 december om 15:10 uur en nemen ongeveer anderhalf uur in beslag.

Lijkt dit je leuk en zit je in de 1e of 2e klas? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar kevin98@planet.nl, tot uiterlijk dinsdag 13 december. Vermeld daarin wie je bent en in welke klas je zit. Het is de bedoeling dat het filmpje op YouTube wordt geplaatst. Doe je mee, dan geef je daar automatisch toestemming voor. Vraag ook aan je ouders of je op die voorwaarde mee mag doen!

Om een idee te krijgen waar je zoal aan kunt denken: bekijk en abonneer op ons YouTube-kanaal: http://www.youtube.com/njojournaal. Er zijn meerdere filmpjes te zien (rechts). En word ook meteen lid van onze Hyve: http://www.njojournaal.hyves.nl