vrijdag 18 november 2011

Wijzigingen volgende week: leerlingbesprekingen en vervanging GLV door dhr. Bus

Vanaf volgende week maandag vinden er een aantal roosterwijzigingen plaats, waar de meeste klassen 1 en 2 mee te maken zullen krijgen. Het gaat hier om wijzigingen i.v.m. leerlingbesprekingen die op meerdere dagen plaatsvinden en het zwangerschapsverlof van mevrouw Hendriks. In verband met dit verlof zullen er verschuivingen plaatsvinden bij het vak GLV - en dan niet alleen de GLV lessen die mevrouw Hendriks normaliter doet, ook van bv. meneer Nauta. Meneer Bus gaat GLV geven in o.a. een eerste en meerdere tweede klassen. Belangrijk: hou de komende week de roosterwijzigingen op onze teletekstpagina én het dagroosterscherm bij de ingang extra goed in de gaten!  

Bij de leerlingenbesprekingen zijn alle docenten aanwezig die de betreffende klas les geven. Dit betekent dat bij sommige vakken op dat moment de docent niet aanwezig kan zijn. Deels vangen we dit op door docenten in te laten vallen, als het even kan van hetzelfde vak. Ook schuiven we hier en daar met de roosters, zodat je geen tussenuren krijgt, maar bv. een of twee lesuren eerder klaar bent. Echter, het komt ook voor dat je een tussenuur krijgt. Je kunt dan aan de slag met het huiswerk! Hiertoe kun je in de kantine zitten, maar je mag ook - mits rustig natuurlijk - in een lokaal aan het werk. Je kunt bv. boeken meenemen voor een vak waar je de volgende dag een repetitie voor hebt? Zomaar een idee .....

Mevrouw Hendriks geeft naast filosofie (in de bovenbouw) ook GLV, maar ze gaat m.i.v. maandag met zwangerschapsverlof. Er wordt geschoven met een aantal vakken en docenten. Meneer Nauta gaat bv. geen GLV meer geven, hij neemt de uren filosofie van mevrouw Hendriks over. Al met al hebben we voor de uren GLV in de onderbouw een nieuwe docent nodig. En die hadden we al! Meneer Bus, die al een tijdje meeloopt hier op school, gaat met ingang van volgende week GLV geven in een aantal vierde klassen, maar ook in klas H1C en alle tweede klassen Havo. Zijn docentcode is BSJ. We heten meneer Bus natuurlijk van harte welkom en wensen hem heel veel succes en plezier toe!