vrijdag 28 januari 2011

Deelnemers floorballtoernooi en instructies

Volgende week vinden de floorballtoernooien van de BV SPORT plaats. Aanvang is 14.00 uur en het eindigt uiterlijk om 19.00 uur. Plaats van handeling is Sporthal Bilgaard. Deelname aan dit toernooi is vrijwillig en dus voor de echte liefhebbers! Lees verder om de deelnemerslijst te bekijken en voor nadere instructies.


Ieder team heeft een begeleider nodig tijdens het toernooi. Dit kan een docent zijn, maar natuurlijk ook een ouder van een van de deelnemende spelers. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams kan het ook eerder afgelopen zijn dan 19.00 uur.  Maar het toernooi is dus deels onder schooltijd en deels in je vrije tijd. De data:
 
Meiden klas 1 en jongens klas 3: maandag 31 januari
Jongens klas 1 en meiden klas 3: dinsdag 1 februari
Meiden klas 2 en jongens klas 2: woensdag 2 februari

Deelnemers aan het toernooi mogen de les NA het 5e uur verlaten (dus niet al om 13.00 uur, zoals eerder was aangekondigd), om op tijd in de zaal klaar te staan. De docenten hebben de lijst met deelnemers inmiddels ontvangen. Je kunt voor meer vragen terecht bij je gymdocent.  

Let op: net als bij andere sporttoernooien moet je er zelf voor zorgen dat je de gemiste lesstof inhaalt en het huiswerk opvraagt. Dit hoeft niet NA het toernooi, maar kun je in overleg met de vakdocenten misschien ook al vóór die tijd doen.                                                             

Klik hier om de deelnemerslijst te bekijken.