donderdag 27 januari 2011

De indeling van de (Talent)stromen klas 1 is bekend!

De afgelopen weken heb je tijdens de carrousel workshops kunnen volgen voor onze Talentstromen. Vervolgens heb je via het keuzeformulier je eerste en tweede keuze aangegeven. Zoals je weet, kon je kiezen voor de Reguliere Stroom of de Talentstromen Art Factory, Business Class, Cambridge English, Discovery, Sports en Technospace.

Jouw keuze (voor zover je mee wilt doen aan een Talentstroom) is besproken door de docenten die de lessen in de Talentstroom van jouw voorkeur gaan geven.

Zij hebben er naar gekeken en daar waar nodig een selectie gemaakt. Daarbij hebben ze gelet op:
* de inschatting of je geschikt bent voor die Talentstroom
* waarom je er eigenlijk voor wilt kiezen (dat had je op het keuzeformulier opgeschreven).
Je begrijpt vast wel dat het een hele klus was om de beschikbare plaatsen te verdelen.

De volgende situaties kunnen zich voordoen:
* Als je hebt gekozen voor de Reguliere Stroom, word je geplaatst in de Reguliere Stroom.
* Je wordt geplaatst in de (Talent)stroom van je eerste of tweede keuze.
* Er zijn Talentstromen waarvoor het aantal aanmeldingen groter bleek te zijn dan het aantal beschikbare plaatsen. Als dat bij de Talentstroom van jouw eerste en tweede keuze het geval is, word je geplaatst in de Reguliere Stroom.

Inmiddels hebben we de indeling afgerond. Klik hier om te zien waar je geplaatst bent en op welke dag en lesuur je met je Talentstroom begint.

N.B.:
Elke Talentstroom bestaat uit projecten van drie lesuren per week en wordt in principe gehouden op maandag- en woensdagmiddag. De tijden waarop dit plaatsvindt, kan verschillen per project(onderdeel). Houd er dus rekening mee, dat de lesuren en dagen waarop je je Talentstroom volgt, soms kunnen wijzigen.

Mocht na de rapportvergadering blijken dat je van locatie moet wisselen doordat je moet afstromen, kan het voorkomen dat er in de Talentstroom waar je geplaatst bent geen plaats is. In dat geval wordt je op de wachtlijst geplaatst en ga je verder met de Reguliere Stroom.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de Talentstroomcoördinator, mevrouw de Wit  l.dewit@csg-comenius.nl