vrijdag 15 januari 2021

Klas 2/3: Informatie over formatieve opdracht om cijfer weg te strepen

Voor het vak wiskunde hebben we besloten dat jullie in plaats van de herkansing een vervangende opdracht mogen maken om daarmee een slecht cijfer weg te kunnen strepen. We gaan dit doen met een formatieve evaluatie ook wel ‘zelftest’ genoemd. De zelftest gaat over het hoofdstuk waarvoor je je in de herkansing had opgegeven. Deze zelftest ga je maken op:

DONDERDAG 21 JANUARI het 1e uur (vanaf 8:15). 

Daarvoor ga je in Teams naar de les waarvoor je bent ingedeeld.

Het is een online test, dus je maakt hem thuis. Aan het begin van de les ontvang je de test, aan het eind van de zelftest lever je foto’s in van je gemaakte werk in de opdracht die klaar staat in Teams. Zorg dat je al je materiaal klaar hebt liggen, denk aan ruitjespapier(schrift), pen, potlood, geodriehoek, passer en rekenmachine. Tijdens de test blijf je online met je camera aan.

Als je de test voldoende hebt gemaakt (ter beoordeling van je docent wiskunde) wordt je cijfer daadwerkelijk weggestreept in Magister. In alle overige gevallen (test onvoldoende of niet gemaakt) blijft je cijfer staan. Heb je vragen hierover of ben je niet ingedeeld (terwijl je je wél had opgegeven), neem dan contact op met je eigen wiskundedocent.