woensdag 13 januari 2021

Klas 2/3: Herkansingen vervallen!

Met de verlenging van de lockdown blijkt het niet mogelijk de herkansingen te organiseren. Langer uitstellen willen we ook niet. Daarmee laten we de herkansingen (volgende week dinsdag) en het maatwerk er voorafgaand (komende vrijdag) vervallen. In plaats daarvan is het volgende besloten. 


Er is door de inschrijvingen een volledige lijst van leerlingen die heeft gekozen voor herkansingen. Het cijfer dat deze leerlingen wilden herkansen zal vervallen, oftewel: uit Magister worden gehaald. Let wel: dit geldt dus alleen voor leerlingen die zich in hadden geschreven en alleen voor de cijfers op de toets / toetsen die deze leerlingen hadden willen herkansen. 

Hier is wel een voorwaarde aan verbonden! Deze leerlingen zullen van hun docenten een formatieve toets/opdracht krijgen waar geen cijfer aan verbonden wordt, maar die wel de voortgang van de leerlingen laat zien. Als je deze toets/opdracht niet inlevert wordt je cijfer ook niet weggehaald. Docenten nemen contact op met hun leerlingen om uit te leggen wat dit voor toets/opdracht zal zijn en wanneer deze afgenomen/ingeleverd moet worden. 

Let op: het maatwerk ter voorbereiding op de herkansingen vervalt dus komende vrijdag, maar dit betekent ook dat docenten deze vrijdagochtend kunnen gebruiken om de opdracht/toets uit te leggen. Kortom: houd je agenda in Teams goed in de gaten!