maandag 9 november 2020

H2/A2 Auteursbezoek Janny van der Molen

Klas 2 h/v: Auteur Janny van der molen op bezoek over ‘Vrijheid’

Schrijver Janny van der Molen brengt op vrijdag 13 november een bezoek aan alle tweedeklassers. De auteur komt langs in het kader van het project: Auteurs voor Vrijheid. Vrijheid; een heel actueel thema.

Door de Coronatijd zijn wij onze vrijheid voor een deel kwijt. Daardoor vergeten we wel eens dat het dit jaar ook 75 jaar geleden is dat Nederland voor het laatst oorlogsgebied was. Janny van der Molen heeft veel gereisd en neemt ons mee in verhalen en beelden. Want ‘Vrij zijn’ is een verlangen van alle mensen in alle landen op deze wereld.

De gastlessen worden gegeven in de mediatheek. Je wordt dringend gevraagd een mondkapje te dragen. Verder is Boekhandel De Toverlantaarn aanwezig met een boekenstand. Er zijn veel verschillende kinderboeken aanwezig. Kijk op: https://jannyvandermolen.nl/over-mijn-boeken/ voor leuke titels. Je kunt een boek kopen en laten signeren. Heb je boekenbonnen, neem ze mee. Je kunt ook pinnen, contant of via een Tikkie betalen. Een leuk Sinterklaas- of Kerstcadeau voor jezelf of een broertje of zusje!

Hieronder vind je het rooster met de tijd waarop jij in de mediatheek verwacht wordt. De docent waar je normaal les van hebt is aanwezig als begeleider.

Gastles:  Janny van der Molen

vrijdag 13 november

4e uur

A2C

OAL

4e uur

H2B

LNJ

4e uur

H2C

VNB

5e uur

A2D

FNE

5e uur

H2A

DAM

5e uur

H2D

CNC

5e uur

H2E

VSH

6e uur

A2A

OAL

6e uur

A2B

BAP

6e uur

A2E

LAG