woensdag 18 maart 2020

Algemene informatie voor klas 1 en 2

Een vreemde tijd voor ons allemaal. Ineens hoef je niet meer naar school en vervallen ook alle buitenschoolse activiteiten. Het is voor de komende periode heel belangrijk dat je bezig blijft met school. Houd hierbij je gewone lesrooster zoveel mogelijk aan. De docenten proberen je op afstand zoveel mogelijk te helpen/ondersteunen. Probeer ook je klasgenoten te helpen.


Periodeplanner/studiewijzers
Jullie hebben allemaal een periodeplanner die loopt tot en met aanstaande vrijdag.
De nieuwe periodeplanner, die komende maandag ingaat, staat vanaf vandaag in de ELO en op de blog op de pagina periodeplanners (bovenaan in de balk). Je
weet dan per vak precies wat er van ze verwacht wordt.

Momenteel werken de docenten heel hard om het gebrek aan contactmomenten te compenseren. Dat betekent concreet dat er in Magister voor de diverse vakken studiewijzers komen te staan met online instructie, presentaties, oefenmateriaal. Je kunt deze studiewijzers vinden onder Magister-ELO- Studiewijzers-locatie-vak- leerjaar- onderdeel

Voor bijvoorbeeld Nederlands is dit dus
 MAR-NE-H1/A1-Grammatica

Informatie
Je krijgt verder informatie via de Blogspot en Magister. Via Magister kun je ook vragen stellen aan de docenten. Het kan zijn dat de docent nog met je afstemt om les te geven via een webcam, maar op dit moment worden die tools volop getest.
Het is dus heel belangrijk dat je de leerlingenmail en vooral Magister en Blogspot goed in de gaten houdt.

Problemen met inloggen
Mocht je niet in kunnen loggen in Magister of leerlingenmail, dan kun je de school bellen en krijg je wachtwoorden via de administratie.