dinsdag 31 oktober 2017

Oproep leerlingenraad


Beste leerlingen,

Het Mariënburg van csg Comenius is een grote school met mensen met verschillende belangen en wensen. Helaas is er nog geen leerlingenraad bestaande uit leerlingen van verschillende leerjaren en niveaus. Wij willen hier graag verandering in brengen door het starten van een leerlingenraad. Het doel van deze raad is het samenbrengen van leerlingen en hun belangen. We willen ervoor zorgen dat er korte lijntjes komen tussen de leerling en het management. Een voordeel hiervan is dat we makkelijker situaties aan de kaak kunnen stellen en hierover kunnen praten met de schoolleiding.

Daarnaast willen we het leerklimaat leuker en inspirerender maken. We willen dit doen door onder andere interessante evenementen te organiseren en door samen met het management kritisch te kijken naar de huidige gang van zaken op onze school.

Wij zijn met een kleine groep uit A6 begonnen en zijn nu op zoek naar enthousiaste leerlingen uit alle leerjaren van zowel atheneum als havo. Als het je leuk lijkt om deel uit te maken van deze leerlingenraad, stuur dan voor woensdag 15 november een mailtje naar:

leerlinggeleding@csg-comenius.nl.



We horen graag snel van jullie!







Gijs, Elise, Iza, Nieck, Vincent