maandag 10 april 2017

woensdag 12 april: in actie voor EDUKANS

OVERZICHT ACTIVITEITEN OP DE ACTIEDAG VOOR MALAWI:
  • voor de 1e klassen (aanwezig bij de wielerbaan om 08.45 uur aan het Kalverdijkje/omkleden in de kleedhokken van Nicator) en voor de 2e klassen (aanwezig om 09.45 uur bij de wielerbaan aan het Kalverdijkje/ omkleden in de kleedhokken van Nicator) vindt de sponsorloop plaats.
  • neem je sponsorkaart en de sponsorgelden (in een envelopje...) mee! Voordat je gaat lopen, geef je dit aan je mentor/begeleider af... laat het zeker niet in de kleedkamer liggen...
  • Na het lopen ga je met je mentor/begeleider in het toegewezen lokaal de sponsorgelden inleveren! Klik hier om het schema te bekijken.
  • Tussen 11.30 uur en 14.00 uur vindt de kraampjes- en activiteitenmarkt plaats. In de kantine, op het schoolplein en in de gymlokalen zijn activiteiten. Sommigen zitten achter een kraampje, anderen kunnen geld uitgeven aan lekkernijen en leuke en ludieke activiteiten.
  • We betalen alles met bonnen. Die bonnen, met een waarde van € 1,-, € 2,- en € 4,-, kun je aan beide kanten van de kantine bij een tafeltje met docenten, kopen. Als je iets koopt/ doet, wordt het verschuldigde bedrag afgestreept. Zo voorkomen we dat iedereen met geld door de school loopt.
  • Omstreeks 14.00 uur stoppen we. Na afloop ruimen we met z'n allen op.
Misschien heb je het filmpje van het bezoek van Joke-Jolijn, mevr. Timmerman en mevr. Lodema nog niet gezien? Of wil je het samen met je ouders bekijken? Je kunt het vinden op het volgende internetadres: https://vimeo.com/210070379
Ook ouders en belangstellenden zijn welkom!
We hopen dat we met elkaar een leuke en mooie dag hebben, die in het teken staat van mensen die ver weg wonen, maar die op deze woensdag dicht bij ons staan...
Succes en hartelijke groet,
De Malawi-commissie, onder andere: mevr. Timmerman, mevr. Lodema, dhr. Sap en dhr. Braam en natuurlijk de leerlingen die in Malawi zijn geweest of die nog gaan.