dinsdag 1 november 2016

Klas 1 en 2: volgende week projectweek

Volgende week staat in het teken van de internationale reizen van Havo 4 en Atheneum 5. Diverse docenten zijn als gids of begeleider bij deze reizen betrokken. Dit heeft onherroepelijk consequenties voor de roosters van de thuisblijvers.
Om deze reden organiseren we op Mariënburg voor het tweede jaar op rij voor deze week een projectweek.


Het doel is om de thuisblijvers een aangepast rooster te bieden met allerlei activiteiten, zoals bijvoorbeeld biologielessen in Aqua Zoo, een bezoek aan een museum, een literatuurproject, een film, maar ook aan verkeersles, een Cito toets of een toets Rekenvaardigheid en de carrousel voor de Talentstromen voor klas 1. Op deze manier bieden we ook de thuisblijvers een goed georganiseerde en uitdagende onderwijsweek. Via deze blog worden jullie vrijdag geïnformeerd over het rooster met een schema voor volgende week en ook volgende week volgt er nog nuttige informatie per dag. Lees de blog dan ook dagelijks want de tijden van de projecten worden niet via Magister gepubliceerd. Het normale lesrooster komt hierbij te vervallen.
 
Voor klas 1 geldt dat de leerlingen deze week een persoonlijk rooster krijgen, dit heeft te maken met de carrousel voor de Talentstromen waarvoor individuele keuzes zijn gemaakt. Bewaar dit rooster dan ook erg goed. (Goed bewaren/foto van maken met mobiel)

 

Voor concrete vragen kunnen jullie terecht bij je mentor of bij mw. de Wit of mw. le Clercq.