donderdag 9 juni 2016

klas 1 R&D: museumles bij Rijksuniversiteit Groningen

Aanstaande dinsdag 14 juni gaan we met beide groepen R&D uit klas 1 met de trein naar Groningen. Je volgt die middag een speciaal samengestelde museumles bij de Rijksuniversiteit van Groningen. De les van groep DSE (do. 16 juni komt hiermee te vervallen).

Centraal staan hierbij: uitvinders, uitvindingen en de geschiedenis van uitvindingen.
Meer info: http://www.rug.nl/science-and-society/university-museum/

We vertrekken met de trein vanuit L'wden om 12:43. We verwachten om 16:40 weer terug te zijn. (het 6e uur vervalt dus voor jou, zorg er wel voor dat je eventueel gemiste lesstof/huiswerk voor de eerstvolgende les inhaalt).

We verzamelen om 12:30 op het station van Leeuwarden, op perron 8 (!) met de trein naar Groningen. We vertrekken lopend om 12:15 richting het station vanaf Mariënburg. Dat betekent dat je iets eerder de les mag verlaten, overleg dat wel aan het begin even met je docent. Uiteraard mag je ook de fiets meenemen (aan de hand). Je kunt evt. je fiets in de kelder kwijt (betaald).

Je dient in bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs. De treinkaartjes van ons NS-groepsretour staan namelijk op naam, je krijgt dus een eigen kaartje.

Begeleiders gezocht:

Als er ouders/verzorgers zijn die meewillen, graag! We hebben nog min. twee begeleiders nodig. Geef dan uw naam + geb. datum door aan e.dekkers@csg-comenius.nl. Ik regel dan op tijd een gratis kaartje voor u. Ook voor evt. vragen kunt u mij mailen.

met vriendelijke groet,
Men. Spencer en Men. Dekkers