donderdag 29 oktober 2015

Klas 1: Cito + carrousellessen Talentstromen

Aankomende week, is er een bijzondere week op school en ziet je rooster er anders uit dan normaal. Dit heeft te maken met de verschillende activiteiten op school zoals verschillende schoolreizen voor klas 4 en 5, de voorlichtingscarrousel talentstromen en Cito voor klas 1, presentatie voor klas 2 van de schrijfster Caja Cazemier etc. Alle leerlingen hebben vandaag een nieuw rooster gekregen of krijgen deze morgen.

Voor de leerlingen van klas 1 is het volgende van belang:


Cito
Op maandag 2 november als ook dinsdag 3 november worden er cito toetsen afgenomen. Voor meer informatie over de Cito, klik hier.
Op je rooster kun je zien hoe laat en in welk lokaal je de Cito hebt. Je hebt tussendoor van 11.00u-11.15u pauze.
Neem voor de Cito een grijs potlood en een gum mee. Tevens wordt er van je verwacht dat je een leesboek meeneemt voor als je eerder met de Cito klaar bent. Je hoeft op deze twee dagen geen lesboeken mee te nemen.

Carrousel Talentstromen
Vanaf 18 januari beginnen de talentstromen. Om tot een goede keuze te komen volg je aankomende week van de Talentstromen een carrouselles. Er staan meerdere momenten op je rooster voor deze carrousellessen. Deze kun je herkennen aan de vele verticale streepjes (bv maandag 1e en dinsdag 1e uur). Je hoeft maar bij slechts 4 momenten aanwezig te zijn. Wil je weten op welke uren je carrouselles hebt en in welk lokaal je dit moet volgen, klik dan op je klas:
A1A, A1B, A1C, A1D, H1A, H1B, H1C, H1D, H1E, H1F, H1G

Indien je geen carrouselles hoeft te volgen dan ben je op dat moment dus vrij.

Alle carrousellessen, m.u.v. Music Stage duren één lesuur. De carrouselles van Music Stage duurt 2 uren en wordt voor een aantal leerlingen tijdens de gewone lesuren gegeven (bv woensdag 3e en 4e uur). Indien je volgens het schema van je klas deze carrousellessen tijdens de reguliere lesuren hebt, dan gaat de carrouselles voor!

Lesdag woensdag, donderdag en vrijdag
Tijdens deze dagen wordt er les gegeven volgens het rooster wat je aan het eind van deze week hebt gekregen. Voor sommige klassen geldt dat zij op een dag later beginnen als dat ze gewend zijn. Ook is de indeling van de vakken anders dan normaal. Kijk dus goed naar je rooster om te zien welke boeken je mee naar school moet nemen.

Wij wensen alle leerlingen een goede en leerzame Cito en Carrousel Talentstromen toe.