woensdag 23 september 2015

Klas 2 Sports: Bikkelrun op woe 30 sept


Bikkelrun sports klas 2
Op woensdag 30 september doen we met de sportsgroep klas 2 mee aan de bikkelrun. Jullie volgen de lessen op school tot 9.45 uur en gaan daarna zo snel mogelijk op de fiets naar de groene ster. De start van de bikkelrun is op de camping in de groen ster. Deze vind je vlak voorbij aqua zoo. Zorg dat je met mensen meefietst die de weg weten! Je kunt gewoon de camping op fietsen en de bordjes bikkelrun/survivalrun volgen. De eerste groep van ons start om 10.45 uur.


Denk aan de juiste kleding! Lange sportbroek (liefst strak zittend) en lange kousen ( bv.voetbalsokken). je wordt zeker nat, dus zorg voor een handdoek en douchespul. Je kunt misschien het beste zwemkleding onder je sportkleding aan doen en na de bikkelrun even lekker afspoelen onder de douche.
Maandag 28 september verzamelen we om 13.45 uur in lokaal 232. Dan nemen we nog even wat zaken door. We maken dan ook de startgroepen voor de bikkelrun. Verder kijken we even naar het logboek over survival. We kijken dan ook even vooruit naar de planning.