vrijdag 19 juni 2015

Klas 1: atletiekdag donderdag 25 juni

Op donderdag 25 juni hebben jullie een atletiekdag op de atletiekbaan van Lionitas (sportcomplex Nylân , Middelzeelaan 20, naast voetbalclub Leeuwarder Zwaluwen). Daar gaan jullie de volgende onderdelen doen:

* verspringen
* speerwerpen
* 60 meter sprint
* balgooien
* 400 meterloop
* kogelstoten
* hoogspringen

Op alle onderdelen worden jullie prestaties gemeten, behalve bij het hoogspringen. Hier krijg je les in de techniek van het hoogspringen (fosburry flop). Iedereen ontvangt een atletiekdiploma met daarop de door hem/haar behaalde prestaties. Dit diploma krijg je bij je rapport uitgedeeld. Ook krijgen de beste leerlingen per onderdeel (jongens en meisjes) een medaille.

Hieronder een aantal belangrijkje gegevens:

Wat: atletiek-sportdag
Wanneer: donderdag 25 juni
Waar: atletiekbaan Lionitas 28 in Leeuwarden, sportcomplex Nylân
Hoe Laat: Klas H1A, H1B, A1A, A1B en A1C van 8.15 uur tot 11.40 uur
Klas H1C, H1D, H1E en H1F van 12.00 uur tot 15.15 uur

Zorg dat je op tijd bent!

Denk erom:

Neem voldoende sportkleding mee (afhankelijk van het weer) en zorg voor goede sportschoenen (geen voetbalschoenen!). Je kunt natuurlijk ook gewoon in je sportkleding komen.

Neem zelf voldoende te eten en vooral drinken mee en laat zoveel mogelijk je waardevolle spullen thuis! Denk ook aan zonnebrandcrème als de zon flink schijnt.

Iedereen dient deze dag aanwezig te zijn, ook geblesseerde leerlingen! Als je geblesseerd ben, dan doe je alleen die onderdelen die je nog wel kunt doen ondanks je blessure. Als dit niet lukt dan wordt je ingezet om te helpen bij een onderdeel. Je meldt je bij een van de gymdocenten. 

We hopen op een zonnige en sportieve dag!