donderdag 8 januari 2015

Deelname floorballtoernooi 'Olympic Moves'

Vind je floorball een leuke sport en ben je er ook goed in, of doe je aan hockey of ijshockey? Dan is dit misschien iets voor jou! Onze school doet mee aan een floorballtoernooi in het kader van Olympic Moves. Het gaat om leerlingen uit klas 1 en 2.

Om in aanmerking te komen voor de selectie, kun je je aanmelden bij de gymdocenten. Met de leerlingen die zich hebben opgegeven gaan we op donderdagmiddag 15 januari oefenen in de grote gymzaal en bekijken we wie uiteindelijk onze school mag vertegenwoordigen.

Op 6 februari is het toernooi in Groningen. De leerlingen die hier uiteindelijk naartoe gaan, horen dat na de 15e januari en krijgen later dan ook meer informatie.

Een aantal leerlingen staat al op de lijst. Je kan je als team aanmelden, maar ook individueel. We maken zowel een jongensteam als een meisjesteam en er mogen 7 spelers per team naar toe.  Meer informatie kun je krijgen van je gymdocent. 

Wil je meedoen? Kom dan snel in actie en geef je op. Het is wel de bedoeling dat je je eerst aanmeldt, want zo weten we hoeveel leerlingen we kunnen verwachten. Donderdag 15 januari meld je je dan om 14.15 uur bij de grote gymzaal. Vergeet dan uiteraard je sportspullen niet!