maandag 12 mei 2014

Olympic Moves schoolfinales

Ook dit jaar heeft onze school weer meegedaan aan een aantal schoolsporttoernooien in het kader van 'Olympic Moves'. Het doel was ons te plaatsen voor de finales in Amsterdam op vrijdag 13 juni. Dit is voor een aantal teams gelukt!

Van de 8 deelnemende teams aan de veldoop hebben 6 zich geplaatst voor de finales in Amsterdam. Het gaat om de categoriën jongens en meiden klas 2, jongens en meiden klas 3 en de beide schoolteams (klas 4 en hoger jongens en meiden). Helemaal super natuurlijk!
Ook is er een dansgroep van 4 meiden die zich voor de finales hebben geplaatst en 1 (misschien zelfs 2 ) zwemteam(s).

De leerlingen die hebben deelgenomen aan de voorrondes aan deze onderdelen kunnen de datum van 13 juni vast in hun agenda zetten. Jullie mogen dan opnieuw de sportieve strijd aangaan. Alle deelnemers krijgen hier te zijner tijd nog een brief over met de benodigde informatie.

Van de veldloop hopen we nog duidelijkheid te krijgen over eventuele prijzen die gewonnen zijn wat betreft de individuele ranglijst. De bovengenoemde teams waren allen bij de top 3 geeindigd, heel goed dus.

Tot slot: hieronder vinden jullie een link. Heb je deelgenomen, dan kun je die enquête invullen. Zo hoopt men in de toekomst dingen te kunnen verbeteren qua organisatie.

Klik op deze link om de enquête in te vullen.

Sportieve groet,
de docenten LO