woensdag 19 februari 2014

Popstudio gaat open - vrijdag 21 feb. aanstaande infobijeenkomst

Ben je geïnteresseerd in het maken van muziek op school? Na de voorjaarsvakantie gaat de popstudio van onze locatie weer open! Voor een goede gang van zaken moeten er wel een paar afspraken over worden gemaakt. Als je gebruik wilt maken van de popstudio, kom dan aanstaande vrijdag 21 februari om 12.00 uur lokaal 104 voor een informatiebijeenkomst (klik ook op 'meer lezen'). Let op: alleen leerlingen die bij deze bijeenkomst aanwezig zijn kunnen gebruik maken van de studio!


Voor een goede gang van zaken is er een gebruikersovereenkomst opgesteld die je kunt downloaden, uitprinten en (ondertekend) mee moet nemen naar de bijeenkomst. Klik op deze link om de gebruikersovereenkomst uit te printen. Zonder ondertekende bruikleenovereenkomst kun je geen gebruik maken van de studio. En laat je ouder(s)/verzorger(s) de bruikleenovereenkomst ook lezen, zodat ze weten waar jij voor tekent!

Wil je wel graag gebruik maken van de studio, maar heb je het 5e lesuur een repetitie? Stuur in dat geval voor de zekerheid even een mail naar j.bergman@csg-comenius.nl met de mededeling dat je wegens een repetitie tot uiterlijk 12.25 aanwezig kunt zijn. Maar misschien zijn we dan ook al wel klaar met de instructies. Vergeet uiteraard niet je naam en klas te vermelden.

Vriendelijke groet tot vrijdag!
men. Bergman