woensdag 8 januari 2014

Word jij het nieuwe gezicht van Comenius?

Modellen gezocht (man/vrouw)!

CSG Comenius maakt voor promotiemateriaal gebruik van een aantal 'gezichten van Comenius'. Denk aan folders voor voorlichting, publicatie op de website en voor andere promotiedoeleinden (neem een kijkje op www.csg-comenius.nl voor voorbeelden). We gaan de gebruikte modellen, die jarenlang trouwe dienst hebben gedaan, vervangen. Vind jij jezelf 'representatief' en heb je interesse om als model 'het nieuwe gezicht van Comenius' te worden? Dit is je kans!

De bedoeling is dat van iedere opleiding (Praktijkonderwijs, V-mbo, mavo, havo en atheneum) één leerling wordt gefotografeerd. Voor onze locatie betekent dat dus twee leerlingen: eentje van onze havo en een atheneumleerling. We zijn op zoek naar leerlingen uit klas 1 en/of klas 2, die qua uitstraling niet te ver van leerlingen basisschool af staan. In overleg met school zal de ontwerper (bureau WEDA) beslissen welke modellen voor de fotoshoot in aanmerking komen. Styling en visagie zijn bij de fotoshoot inbegrepen. We willen benadrukken dat niet alleen meiden, maar ook jongens worden gezocht!

Voor geïnteresseerde leerlingen is het van belang goed te realiseren of je het, net als 'echte' modellen, leuk vindt om op allerlei media 'te pronken'. Voordat een leerling op de foto gaat, moet er daarom een zogenaamde 'quitclaim' worden ondertekend. Daarmee wordt CSG Comenius toestemming verleend om de foto's voor diverse mediadoeleinden te gebruiken. Er zal daarom ook goedkeuring van je ouder(s)/verzorger(s) nodig zijn voor deelname, zodat er sprake is van een weloverwogen besluit. Een datum voor de fotoshoot volgt later.

Er lopen op onze locatie veel mogelijke modellen rond die hiervoor geschikt zijn, zoveel is ons al wel duidelijk. Ervaring als model is niet noodzakelijk. Is jouw interesse geprikkeld? Meld je dan aan! Je kunt dit doen bij dhr. Boorsma, door een mail te sturen r.boorsma@csg-comenius.nl of even bij hem langs te komen (het kantoor naast lokaal 322).