dinsdag 18 juni 2013

Klas 1: Atletiekdag dinsdag 25 juni

Op dinsdag 25 juni doe je mee aan de atletiekdag op de atletiekbaan van Lionitas (sportcomplex Nylan, naast voetbalclub Leeuwarder Zwaluwen). De volgende onderdelen staan dan op het programma:

* verspringen
* speerwerpen
* 60 meter sprint
* balgooien
* 400 meterloop
* kogelstoten
* hoogspringen

Op alle onderdelen worden jullie prestaties gemeten, behalve bij het hoogspringen. Hier krijg je les in de techniek van het hoogspringen (fosburry flop).

Als aandenken krijg een atletiekdiploma met daarop de door jou behaalde prestaties(deze krijg je mee met je rapport). Ook krijgen de beste leerlingen per onderdeel ( jongen en meisje) een medaille.
Hieronder een aantal belangrijkje gegevens voor deze dag:

Wat: atletiek-sportdag

Wanneer: dinsdag 25 juni

Waar: atletiekbaan Lionitas 28 in Leeuwarden, sportcomplex Nylân

Hoe Laat: Klas H1B, H1D, H1F en A1B en 13 leerlingen H1C,van 8.15 uur tot 11.40 uur

Klas H1A,,H1E , A1A en A1C en 14 leerlingen H1C van 12.00 uur tot 15.15 uur



Denk erom:

Neem voldoende sportkleding mee (afhankelijk van het weer) en zorg voor goede sportschoenen (geen Voetbalschoenen!!!). Je kunt natuurlijk ook gewoon in je sportkleding komen!

Neem zelf voldoende te eten en vooral drinken mee en laat zoveel mogelijk je waardevolle spullen thuis!



Tot slot!

Iedereen dient deze dag aanwezig te zijn, ook geblesseerde leerlingen! Zij doen indien mogelijk alleen de onderdelen die ze nog wel kunnen doen ondanks hun blessure en anders worden jullie ingezet om te helpen bij een onderdeel. Jullie melden je bij de gymdocenten. We hopen op een zonnige,sportieve dag!