vrijdag 4 januari 2013

Roosterwijzingen ten gevolge van andere docenten vanaf maandag aanstaande

Happy new year iedereen! De kerstvakantie nadert z'n einde. Maandag aanstaande starten de lessen vanaf het 2e lesuur, nadat het personeel het nieuwjaarsontbijt met elkaar heeft genuttigd. Een paar klassen krijgen vanaf maandag andere docenten.

Mevr. de Ruiter (NRF) komt terug van zwangerschapsverlof en neemt een aantal klassen Engels van mevrouw Oud over. Ze wordt tevens mentor van H2A, in plaats van mevr. Janse. Want bij haar is het andersom: zij gaat juist met zwangerschapsverlof. Haar lessen Frans worden deels overgenomen door mevr. Lintjes (LSK), die inmiddels alweer een paar maanden werkzaam is op Mariënburg en o.a. de uren van mevr. Aalders ook na de vakantie weer oppakt. Een groot deel van de lessen van mevr. Janse worden daarnaast overgenomen door een nieuwe docent: dhr. Boukayouo (BOA). We zijn blij dat dhr. Boukayouo het docententeam komt versterken!

Hoewel de omvang per klas verschilt, hebben de wijzigingen uiteraard gevolgen voor het rooster. Klik hier om het rooster te bekijken waar we na de kerstvakantie en tot eind januari mee werken. Daarna volgen er nieuwe wijzigingen, omdat de Talentstromen van klas 1 dan beginnen en de lessen LO van 2 naar 4 of van 4 naar 2 (verschilt per klas) lesuren gaan.

We wensen de lezers van onze blogberichten alle geluk en voorspoed toe in 2013 en hopen alle leerlingen maandag a.s. weer gezond op school te mogen begroeten.