vrijdag 14 september 2012

Klas 1: schoolkamp

Afgelopen maandag heb je een brief mee naar huis genomen, met daarin allerlei informatie over het schoolkamp. In deze brief staat o.a. wanneer je met je klas het schoolkamp hebt, en welke spullen je moet meenemen. Sommige leerlingen hebben deze brief zo goed opgeborgen, dat deze niet meer terug te vinden is. Daarom hebben we deze brief digitaal op onze blogspot gezet.
Wil je de brief nog eens lezen, klik dan hier.

Vervoer:
Via een antwoordstrookje hebben je ouders kunnen aangeven of ze zelf kunnen rijden of niet. De mentor van je klas maakt aan de hand van de strookjes een lijst die je op school van je mentor mee krijgt. Het kan ook zijn dat je mentor je ouders belt.

Vrij
De dag waarop je vertrekt, heb je 's morgens geen les. Begint je kamp op de dinsdag dan heb je op die dag geen les. Hetzelfde geldt ook voor de donderdag als je kamp dan begint.

Programma
Tijdens het kamp worden er verschillende activiteiten aangeboden. Het activiteitenprogramma ziet er als volgt uit

Groep A Zeilen Film Kano Spellen
Groep B Kano Spel Zeilen Film
Groep C Film Zeilen Spellen Kano
Groep D Spellen Kano Film Zeilen

De eerste activiteit is op de eerste dag van 13.00u tot 15.00u, de tweede van 15.00u tot 17.00u. Op de tweede dag hebben we 's ochtends de derde en 's middags de vierde activiteit.
Voor alle leerlingen geldt dat er op de eerste dag 's avonds in het zwembad wordt gezwommen. Op de tweede dag sluiten we het kamp 's middags met een barbeque af.

Vragen
Heb je nog vragen, dan kun je hiervoor bij je mentor terecht. Is de mentor niet te bereiken, dan kun je of je ouders ook contact opnemen met dhr. Pennaertz. Zijn telefoonnummer staat in de brief.