maandag 12 maart 2012

Nieuwe aflevering NJO-journaal

Hoewel we deze blog in eerste instantie gebruiken voor communicatie over schoolse zaken, stellen we zo nu en dan ook leerlingen centraal. Bijvoorbeeld omdat ze in het nieuws zijn gekomen, wat dan te lezen is onder 'extra'. Maar soms maken onze leerlingen zelf nieuws en publiceren het of zijn op een andere aansprekende manier bezig met zaken buiten school. Eerder hebben we al eens bericht over het NJO-journaal. Ze hebben een nieuwe aflevering gemaakt!

Het NJO Journaal is gemaakt door een stelletje kids uit Leeuwarden en omstreken, die allemaal rare, gekke, leuke, droge, domme, geniale, grappige typetjes spelen. Ze maken regelmatig afleveringen en zo nu en dan geven wij hier bekendheid aan. Ze hebben onlangs een nieuwe aflevering gemaakt, waar onder andere Rob Venderbos, Kevin Postma en Eline Kisjes (A2A) in te zien zijn.




Word lid van de NJO-Hyve om op de hoogte te blijven voor meer nieuwe filmpjes: http://www.njojournaal.hyves.nl en/of word abonnee van hun YouTube-kanaal: http://www.youtube.com/njojournaal