woensdag 21 maart 2012

Lekker buiten chillen, maar ...

Het zal niemand ontgaan zijn, het is lente! De voorspellingen voor de komende dagen zien er ook goed uit. Leerlingen weten het gras te vinden, wat op zich een goed teken is. Maar ...

... langs deze weg wel het vriendelijke, doch zeer dringende verzoek om pakjes, zakjes, papiertjes etc. in de prullenbak te gooien (maar dat wisten jullie natuurlijk ook al). De conciërges zullen ervoor zorgen dat er bakken in de buurt van het grasveld komen, maar je zult begrijpen dat ze niet midden op het veld zullen staan. Je troep achteloos weggooien of laten liggen is echt niet cool, dat doe je in jullie eigen tuin (mogen we hopen) immers ook niet. Dus: geen prullenbak in de buurt? Hou de rommel even bij je, want onderweg naar je lokaal kom je zat prullenbakken tegen. De conciërges hebben aangegeven hier streng op toe te zien. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Verder voor alle duidelijkheid ook: zorg ervoor dat je aan het einde van de pauze op tijd weer terug bent bij je les. Niet: 'ik heb de bel niet gehoord', de tijd in de gaten houden achten we je eigen verantwoordelijkheid.