woensdag 1 februari 2012

A1A en A1B: bezoek Rijksuniversiteit Groningen vrijdag a.s.

In het kader van 'Wetenschapsoriëntatie' (klik hier voor meer informatie) zijn klas A1A en A1B bij het vak Nederlands begonnen met een literatuuronderzoek. De officiële start hiervan vindt aanstaande vrijdag 3 februari plaats op de RUG (Rijksuniversiteit Groningen).

Alle leerlingen worden geacht om 08.15 aanwezig te zijn in de kantine. Docenten die meegaan zijn mevrouw Tulner en de heren Agterberg en Boorsma. Als de bel is gegaan, verzamelen we aan de achterkant van de kantine (dus het deel met het 'lage' plafond). Daar worden de absenten genoteerd en lopen vervolgens naar de bus bij de spoorwegovergang, waarna we uiterlijk tegen 08.30 uur vertrekken.

Voor de goede orde: er is hier niet sprake van een schoolreisje. We willen dus geen zakken chips en enorme rollen snoep, energydrankjes, Ipads en dat soort dingen zien - en laat je Nintendo DS ook gerust thuis. Uiteraard neem je eten en drinken mee, zoals je dat normaal ook mee naar school neemt. Verder je schoolspullen die je nodig hebt vanaf het 6e lesuur. Mevrouw Tulner laat je morgen nog even weten of er schrijfspullen mee moeten. Want we zijn rond 13.00-13.15 uur weer terug, zodat de lessen biologie en MMD gewoon door kunnen gaan.